Antena Căutare

Homex.ro a lansat un noul site cu design intuitiv, dedicat decorațiunilor pentru casa ta

Homex.ro, unul dintre magazinele online de top din nișa home&deco, a lansat la începutul lunii martie a acestui an, un nou site. Astfel, clienții au acum la dispoziție o modalitate mult mai simplă și rapidă de a comanda decorațiuni interioare pentru casă, doar la un click distanță!

Homex.ro, unul dintre magazinele online de top din nișa home&deco, a lansat la începutul lunii martie a acestui an, un nou site. Astfel, clienții au acum la dispoziție o modalitate mult mai simplă și rapidă de a comanda decorațiuni interioare pentru casă, doar la un click distanță!

Varianta îmbunătățită a site-ului homex.ro aduce foarte multe plusuri, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Pe de o parte, design-ul este mult mai curat și mai fresh, tocmai pentru ca utilizatorii să beneficieze de o experiență plăcută de cumpărături. De asemenea, interfața intuitivă și adaptabilă pentru orice tip de device smart, reprezintă un alt motiv pentru care să faci cumpărăturile pentru decorarea casei de pe homex.ro.

Dragoș Drăghici, Owner homeX, oferă mai multe detalii despre lansarea noului site:

“Mediul online este unul foarte dinamic, așa că ne-am dorit să ne adaptăm la cerințele clienților și la tendințele din piață. Astfel, am creat o nouă versiune de site, optimizată pentru deviceuri moderne, îmbunătățind varianta pentru mobil. Noua interfață a magazinului nostru online este foarte intuitivă și ușor de utilizat, oferind vizitatorilor o experiență de navigare inedită. De asemenea, funcția de search a fost revizuită și updatată și, în plus, au fost aplicate filtre pentru majoritatea categoriilor de produse, pentru ca potențialii clienți să poată găsi în timp utile informațiile și produsele de care au nevoie. “

“Rezultatele acestor eforturi se reflectă, însă, și în cifrele înregistrate în mai puțin de o lună de la lansarea site-ului”, completează Dragoș Drăghici. Acesta subliniază o creștere a ratei de conversie cu peste 38%, precum și creșterea comenzii medii de la 160 RON la 287 RON.

Mai mult decât atât, designul atractiv precum și modul în care este organizat site-ul a determinat o creștere a timpului mediu petrecut de vizitatori pe site. Prin urmare, numărul de pagini pe care aceșia navighează a crescut cu 11%.

Pe de altă parte, noua platformă de e-commerce oferă și alte surprize utilizatorilor:

“Ne mândrim cu faptul că versiunea nouă a site-ului homex.ro prezintă un nou concept de magazin online, oferind accesorii pentru interiorul casei, dispuse pe categorii de stiluri. Cele 7 colecții de produse sunt structurate astfel încât clienții noștri să poată vizualiza produsele preferate cât mai simplu și rapid.“ afirmă Dragoș Drăghici.

Îți dorești să ții departe zgomotul de casa ta? Iată ce trebuie să faci... Mobilă de bucătărie la comandă, cum să faci alegerea perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x