Antena Căutare

Horoscop 7 noiembrie 2017. Zodiile care sunt urmărite de ghinion. Vor avea o zi grea: "Sunt neliniștiți. Partenerul de viață poate trece prin momente delicate"

Ziua de 7 noiembrie nu vine cu veşti bune pentru toată lumea. Vor exista tensiuni, discuţii în contradictoriu şi confilcte la tot pasul.

Ziua de 7 noiembrie nu vine cu veşti bune pentru toată lumea. Vor exista tensiuni, discuţii în contradictoriu şi confilcte la tot pasul.

BERBEC

Trebui să-și concentreze întreaga atenție asupra lucrurilor care nu necesită amânare și să colaboreze cu cei din jur.

TAUR

Carisma și farmecul îi va ajuta să se facă remarcați. Vor avea parte de schimbări în viața lor, iar ziua de mâine este numai bună.

GEMENI

Nativii sunt implicați în discuții aprinse și pot fi puțin exagerate. Conflictele iau amploare, iar lipsa de toleranță a acestora îi poate costa scump.

RAC

Acești nativi nu duc lipsă de energie, însă nu o folosesc la capacitate maximă. Nu orice zboară se mânâncă, iar ei ar trebui să țină cont de asta, mâine.

LEU

Leii vor avea ocazia să participe la o întâlnire care îi va relaxa și își vor schimba planurile de viitor. Tot răul spre bine!

FECIOARĂ

Acești nativi vor fi prea agitați și neliniștiți, iar acest lucru le poate pune în pericol sănătatea și locul de muncă.

BALANȚĂ

Balanțele nu vor da randament, mâine, la locul de muncă, însă intuiția nu le va dezamăgi. Poate fi o zi norocoasă!

SCORPION

Totul se învârte în jurul lor, mâine. Favoriții lunii noiembrie, vor face față tuturor provocărilot și vor ieși învingători din orice controversă.

SĂGETĂTOR

Partenerul de viață poate trece prin momente delicate și trebuie să-i fiți aproape, mâine. Este momentul perfect a-i demonstra cât de mult îl iubiți.

CAPRICORN

Starea de sănătate a acestor nativi este în pericol. Ar trebui să se odihnească mai mult și să nu se lanseze în activități obositoare, mâine.

VĂRSĂTOR

Acești nativi au o zi minunată pentru că relația cu persoana iubită evoluează excelent. Însă, la locul d emuncă, lucrurile nu merg la fel de bine.

PEȘTI

Acești nativii ar trebui să aibă grijă, mâine, în ceea ce privește luarea unor decizii importante. Detalii, de multe ori, nu fac decât să dea bătăi de cap. Concentrati-va pe esența problemei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x