Antena Căutare

HOROSCOP. Zodiile care nu au niciun viitor împreună. Inevitabil, se vor despărți cu scandal. Între Berbec și Fecioară ies scântei serioase

Nu ai cum să fii pe placul tuturor şi nu poţi face casă bună cu oricine. Un adevăr cât se poate de simplu, exemplificat cu ajutorul zodiacului. Iată care sunt cele mai explozive zodii. Nu au niciun viitor împreună.

Nu ai cum să fii pe placul tuturor şi nu poţi face casă bună cu oricine. Un adevăr cât se poate de simplu, exemplificat cu ajutorul zodiacului. Iată care sunt cele mai explozive zodii. Nu au niciun viitor împreună.

BERBEC - FECIOARĂ

Berbecii sunt lipsiți de empatie și devin ușor agresivi. De aceea, nu se înțeleg cu zodia fecioară, care este la fel de ambițioasă și perfecționistă. Aceste două zodii sunt sortite eșecului.

TAUR - TAUR

Acești nativi au un aer de superioritate față de ceilalți și nu suportă să fie contraziși. Nu se iau după toată lumea și nu acceptă o adoua persoană cu caracteristici de lider.

HOROSCOP. Pe ele le vom vedea cu sacii de bani! Cinci ZODII care au cele mai mari șanse să devină bogate

GEMENI - VĂRSĂTORII

Gemenii nu se gândesc niciodată la consecințele acțiunilor lor, iar nativii din vărsător nu sunt empatici. Acest lucru îi enervează la culme pe gemeni.

RAC - BALANȚĂ

Racii se supără destul de ușor, iar balanțele trec cu ușurință de la o stare la alta. Două persoane sensibile nu se pot înțelege niciodată.

LEU - SĂGETĂTOR

Leii sunt maeștri în arta manipulării, iar săgetătorii sunt onești, deloc empatici. Leii, pe de cealaltă parte, nu suportă schimbările bruște de comportament ale săgetătorilor.

SCORPION - CAPRICORN

Cele două zodii nu pot forma o echipă de succes pentru că scorpionul vrea să fie mereu pe primul loc, iar capricornul caută motivație în orice.

ZODIAC CHINEZESC 2018. Ce îți va aduce bani, noroc și fericire în Anul Câinelui de Pământ: Ea este ZODIA "ȘEFĂ"!

PEȘTI - PEȘTI

Acești nativi sunt mult prea empatici, creativi și intuitivi pentru a suporta alta persoane cu aceleași trăsături. Peștii trăiesc de obicei într=o lume pe care și-o imaginează ei, pe care o creează.

Sursa: estisuperba.ro

Cât de periculos este să asculți muzică la căști. Ce nu ți-a spus nimeni până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x