Antena Căutare

Îți plac sporturile cu motor? Iată cum să profiți de oferta de pariuri online!

Inca de la inventarea automobilului, spiritul de competitie a condus comunitatile de pasionati la organizarea intrecerilor pe strada, iar apoi pe circuite special amenajate. Pariorii nu au pierdut nicio sansa de a-si sustine favoritii in curse, iar fenomenul de sport cu motor a luat o amploare deosebita.

Îți plac sporturile cu motor? Iată cum să profiți de oferta de pariuri online! Galerie
Îți plac sporturile cu motor? Iată cum să profiți de oferta de pariuri online!

Astfel, in oferta platformelor de pariuri online de astazi se afla curse de Formula 1, raliuri, masini de touring, motociclete cu diferite capacitati cilindrice, camioane, dragstere si tot felul de vehicule motorizate care se intrec dupa diferite reguli.

Daca iubesti senzatia din spatele volanului si doresti sa transformi aceasta pasiune in castig prin intermediul ofertelor de pariuri online, in randurile ce urmeaza vei descoperi 3 factori decisivi pe care trebuie sa ii ai in vedere atunci cand pariezi pe sporturi cu motor.

Pilotii

Atunci cand vrei sa anticipezi deznodamantul unei curse, cel mai mult trebuie sa te bazezi pe priceperea pilotilor. Ofertele de pariuri online iti pun la dispozitie multe optiuni de pariere, insa aportul pilotilor este cel mai important. Motivul este simplu: majoritatea competitiilor din motorsport au regulamente stricte referitoare la caracteristicile tehnice ale vehiculelor.

Astfel, singura metoda prin care o echipa anume poate castiga implica priceperea pilotului si viteza echipei de mecanici (in cazul in care cursa presupune oprirea la boxe).

Tocmai de aceea, forma fiecarui pilot este un detaliu ce trebuie analizat inainte de fiecare cursa pe care vrei sa pariezi. Daca nu ai timp sa urmaresti toate etapele competitiei, platformele de pariuri online iti pun la dispozitie statistici si analize care te pot ajuta sa dezvolti o strategie eficienta de pariere.

Îți plac sporturile cu motor? Iată cum să profiți de oferta de pariuri online!

Îți plac sporturile cu motor? Iată cum să profiți de oferta de pariuri online!

Echipele

Unele competitii, precum Formula 1, au un clasament separat pentru echipa sau constructori. Pe de o parte, exista oamenii “de pe teren”, iar rolul mecanicilor, inginerilor si strategilor este rar apreciat de pasionatii de curse.

Cu toate acestea, echipa care sustine pilotul poate pune in valoare calitatile acestuia sau le poate anula. Paul Di Resta, fost pilot Mercedes-Benz, a afirmat la un moment dat despre echipa ca “Acestia sunt cei care transpira si plang pentru victorie. Pilotul contribuie cu 5%, iar ce se intampla in spate face diferenta”.

In multe competitii pe circuit, diferentele dintre piloti sunt infime, astfel incat o fractiune de secunda poate face diferenta dintre primul loc si ratarea podiumului. Astfel, o secunda in plus petrecuta la boxe poate avea un impact major asupra clasamentului.

In plus, tehnologia si sustinerea financiara necesare pentru construirea unui vehicul de top, pentru formarea unei echipe cu experienta si pentru parcurgerea unui campionat sunt, de regula, accesibile exclusiv celor mai puternice companii din industria automobilismului. Astfel, performantele anterioare ale echipei te pot ajuta sa intelegi care sunt pilotii avantajati inca de la start.

Conditiile meteorologice

Inca un detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere este starea vremii la momentul desfasurarii cursei. Conditiile meteo pot avea un impact major atat asupra performantelor pilotilor, cat si asupra performantelor vehiculelor.

In primul rand, unii piloti, precum a fost cazul lui Ayrton Senna, dau dovada de abilitate iesita din comun atunci cand ploua. In al doilea rand, unele masini (in special cele cu tractiune integrala) pot fi mai stabile decat altele atunci cand suprafata pe care ruleaza este umeda. Pe deasupra, alegerea cauciucurilor inaintea cursei este decisiva.

Dupa cum probabil stii, sunt doua mari tipuri de anvelope folosite in curse: cele pentru vreme uscata si cele pentru ploaie. Alegerea gresita poate influenta foarte mult performantele vehiculului, victoria fiind aproape imposibila in aceste conditii. Astfel, ar trebui sa verifici prognoza meteo inaintea fiecarei curse pentru a avea la indemana toate informatiile necesare atunci cand vrei sa profiti de oferta de pariuri online pentru Formula 1, WRC, WTCC, Nascar, MotoGP si altele.

„Mi-am probat rochia de mireasă și am aflat că el mă înșela!”. O tânără splendidă, despre semne ale infidelității! „Vrea... Beneficii la care nu te gândeai că pot fi asigurate de jocurile video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x