Antena Căutare

Povestea lor, in fata noastra: Declaratie de dragoste emotionanta intre Anda Adam si Catalin Botezatu, pe scena „Te cunosc de undeva”

S-au intalnit in viata reala, se iubesc si povestea lor este una speciala. Pe scena „Te cunosc de undeva”, Anda Adam si Catalin Botezatu si-au cantat dragostea unul altuia. Intr-un moment cu adevarat emotionant!

Anda Adam a deschis seara cu un spectacol. La propriu. S-a transformat in Dalida, iar alaturi i-a stat nimeni altul decat iubitul sau, Catalin Botezatu. Acesta a aparut in fata noastra in chip de Alain Delon, iar finalul cantecului “Parole, Parole”, pe care l-au interpretat in duet, a adus pe scena „Te cunosc de undeva” un sarut pasional.

Anda Adam si Catalin Botezatu si-au spus povestea in fata a milioane de ochi.

"As fi ramas Delon, pentru ca m-am simtit foarte bine cand Dalida m-a sarutat”, a spus designerul. “Pot sa te mai sarut o data”, a replicat partenera sa.

Doamnelor, domnilor, doi oameni, o poveste si probabil mii de fluturi in stomac. Nu-i asa ca sunt superbi impreuna?

Urmareste toate momentele pe tecunoscdeundeva.a1.ro!

Emisiunea integrala e pe AntenaPlay.ro!

La "Opreste-i din cantat", Razvan Simion ne-a dus "La Mall"... “Don’t worry, iti va iesi fluieratul!”: Buzele lui Matteo, vedetele serii la “Te cunosc de undeva”! Concurentul s-a tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x