Antena Căutare

Povești colorate pe zidurile clădirilor! Cu a ajuns graffiti-ul de la hobby la job?

Graffiti-ul a apărut în 1970, în New York, şi de atunci a fost un subiect controversat. Şi astăzi este privit fie drept o formă de vandalism, fie ca o artă. Pasionații de pictură pe pereţi sunt angajaţi la propriu, cu salariu, să picteze pe faţadele clădirilor și să înfrumuseţeze astfel, locuri care au nevoie de asta.

Iar pentru asta au nevoie doar de spray-uri colorate, de inspiraţie şi bineînţeles, de o doză mare de talent. În doar câteva ore, Cristina şi Gabriel au transformat pur şi simplu o clădire veche din Bucureşti. El, pasionat dintotdeauna de grafitti, ea, absolventă de Politehnică, îndrăgostită recent de acest domeni.

Acum, împreună sunt angajaţi ai Primăriei şi câştigă bani din asta. Se exprimă prin culori şi îşi lasă semnătura în locurile unde au autorizaţie, fireşte. Ca să faci graffiti ai nevoie de aprobare. Iar ei duc la bun sfârşit toate proiectele în care sunt implicaţi.

Dar în spatele fiecărui desen, sunt schiţe şi planuri atent calculate. Foarte importantă este si calitatea produselor folosite. O astfel de lucrare durează de la câteva ore până la câteva zile, , în funcţie de complexitatea desenului şi de suprafaţa clădirii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x