Antena Căutare

„Secretele Întregii Vieți", un ghid care îți arată pașii spre împlinire!

„Secretele Intregii Vieti" este o carte care iti va schimba viata in bine si te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti sa fii in acest moment.

„Secretele Întregii Vieți", un ghid care îți arată pașii spre împlinire!
„Secretele Întregii Vieți”

Cartea este scrisa sub forma unui ghid in care cititorul va descoperi toti pasii pe care trebuie sa ii faca pentru ca toate lucrurile sa se aseze in viata sa, exact asa cum a visat intotdeauna.

Autoarea cartii, Iuliana Neagu, a scris acest ghid inspirata de propria poveste, pornind de la experiente personale dureroase, de la trairile pe care le-a avut, frustrarile pe care a trebuit sa le depaseasca si un trecut care era obligatoriu sa ramana mult in urma, pentru a da nastere la ceea ce a reusit aceasta sa devina, dupa o lunga perioada in care a luptat cu ea insasi si cu proprii demoni.

Viata este mai mult decat ceea ce vedem cu ochii, ne spune autoarea cartii "Secretele Intregii Vieti", iar argumentele sale te vor convinge ca ai toata forta si determinarea pentru a depasi blocajele si a deveni cea mai buna versiune a ta, de a fi in echilibru cu Universul si cu cei din jurul tau.

Exista anumiti oameni ce conduc lumea din umbra care timp de mii de ani au avut grija ca noi sa nu aflam cine suntem cu adevarat si ce putere avem, scrie Iuliana Neagu in cartea ce promite sa iti schimbe definitiv cursul vietii, odata ce vei incepe sa o citesti. Preocuparea acestor oameni de care aminteste Iuliana in cartea sa a fost sa ne tine pe noi toti, departe de adevar. De aici poate pleca totul, de aici se pot naste drame si povesti cu final tragic. Acesta este si principalul motiv care a facut-o si pe autoarea acestei carti sa creada ca viata sa era un adevarat dezastru.

Provenind dintr—o familie destramata, ea insasi divortata si ramasa singura sa creasca doi copii, fara nicio sursa de venit, Iuliana avea sa ajunga intr-o etapa a vietii sale in care nu intelegea ce se intampla. Atunci, a trait o revelatie. Un om drag, in cel mai potrivit moment al vietii sale i-a oferit o carte, care avea sa ii deschida mintea, facand-o sa isi puna o multime de intrebari si sa inteleaga multe lectii importante de viata: “Este ca si cum Universul, Dumnezeu sau Creatorul, cum vrei tu sa ii spui, avea pregatit tot ce e mai bun pentru mine, dar nu putea sa imi ofere din cauza ca nu ii dadeam eu voie.”, spune Iuliana Neagu.

Citeste acum, tot ce trebuie sa stii, aici: https://www.trezireaspirituala.ro !

Atunci avea sa afle ca secretul obtinerii vietii pe care si-o doreste, indiferent ca este vorba de o relatie fericita, bani, sanatate, fericire sau orice altceva este ridicarea nivelului de constiinta. Pe scurt, mintea umana are nevoie de informatia potrivita, ce functioneaza precum hrana. Odata hranita cu informatia potrivita, nivelul de constiinta se ridica, lucru ce duce automat la eliminarea tuturor blocajelor ce stau de multe ori in calea fericirii noastre, indiferent de ceea ce ne dorim.

Procesul prin care toate aceste bariere si blocaje ajung sa dispara complet poate dura multi ani, asa cum s-a intamplat si in cazul Iulianei. Tocmai de aceea, cartea "Secretele Intregii Vieti" vine sa scurteze aceasta perioada si te ajuta sa afli imediat unde te afli si unde iti doresti sa ajungi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x