Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Testul mâinilor. Cum și-a dat seama un detectiv cine a comis crima pe care o ancheta. Fii atent la linile din palme. Te-ai prins?

Poveştile cu detectivi şi investigaţiile criminaliştilor au stârnit interesul oamenilor, dintotdeauna. Un test de logică a reuşit să îi pună pe jar pe toţi cei pasionaţi de astfel istorioare.

Poveştile cu detectivi şi investigaţiile criminaliştilor au stârnit interesul oamenilor, dintotdeauna. Un test de logică a reuşit să îi pună pe jar pe toţi cei pasionaţi de astfel istorioare.

Testul mâinilor

Mery și Ben locuiau cu alți 4 prieteni. Într-o zi, Ben a venit acasă și a găsit-o moartă pe Mery pe canapea. Poliția a ajuns la fața locului și a ănceput să-i ancheteze pe toți cei patru prieteni.

Mia era în bucătărie și spunea că a venit acasă în urmă cu 2 ore și a stat în bucătărie. John citea o carte în grădină și spunea că nu a părăsit locul. Jennifer a spus că a înotat timp de 3 ore în piscină. Jane era în camera ei și picta.

Detectivul le-a cerut celor patru să-i arate mâinile, iar criminalul a fost descoperit pe loc. Un indiciu simplu l-a dat de gol. Știi care?

Testul mâinilor. Cum și-a dat seama un detectiv cine a comis crima pe care o ancheta. Fii atent la linile din palme. Te-ai prins?

Când cineva stă cu mâinile în apă câteva ore, mâinile se încrețesc, ceea ce în imaginea de sus nu arată acest lucru.

Recomandari