Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

Testul mâinilor. Cum și-a dat seama un detectiv cine a comis crima pe care o ancheta. Fii atent la linile din palme. Te-ai prins?

Poveştile cu detectivi şi investigaţiile criminaliştilor au stârnit interesul oamenilor, dintotdeauna. Un test de logică a reuşit să îi pună pe jar pe toţi cei pasionaţi de astfel istorioare.

Poveştile cu detectivi şi investigaţiile criminaliştilor au stârnit interesul oamenilor, dintotdeauna. Un test de logică a reuşit să îi pună pe jar pe toţi cei pasionaţi de astfel istorioare.

Testul mâinilor

Mery și Ben locuiau cu alți 4 prieteni. Într-o zi, Ben a venit acasă și a găsit-o moartă pe Mery pe canapea. Poliția a ajuns la fața locului și a ănceput să-i ancheteze pe toți cei patru prieteni.

Mia era în bucătărie și spunea că a venit acasă în urmă cu 2 ore și a stat în bucătărie. John citea o carte în grădină și spunea că nu a părăsit locul. Jennifer a spus că a înotat timp de 3 ore în piscină. Jane era în camera ei și picta.

Detectivul le-a cerut celor patru să-i arate mâinile, iar criminalul a fost descoperit pe loc. Un indiciu simplu l-a dat de gol. Știi care?

Când cineva stă cu mâinile în apă câteva ore, mâinile se încrețesc, ceea ce în imaginea de sus nu arată acest lucru.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro