Antena Căutare

Trei CADOURI de CRĂCIUN, pentru orice buzunar. Iubita, mama sau colega ta de muncă vor fi în culmea fericirii. Dacă nu ai inspirație, asta este soluția salvatoare!

Dacă este vorba de cadouri, haide să o luăm metodic şi să vorbim despre trei femei cărora le poţi face un cadou deosebit, în funcţie de situaţie şi de relaţia ta cu acestea: mama, iubita şi colega ta de birou. Trebuie să mergi la sigur şi să ştii că faci cea mai inspirată decizie înainte de Sărbători, aşa că vom începe chiar acum: 

Dacă este vorba de cadouri, haide să o luăm metodic şi să vorbim despre trei femei cărora le poţi face un cadou deosebit, în funcţie de situaţie şi de relaţia ta cu acestea: mama, iubita şi colega ta de birou. Trebuie să mergi la sigur şi să ştii că faci cea mai inspirată decizie înainte de Sărbători, aşa că vom începe chiar acum:

Mama ta

Poate părea mai greu decât ai crede să îi cumperi mamei tale un cadou potrivit, de aceea, anul acesta vrem să alegi ce este mai bun pentru aceasta femeie specială din viaţa ta. Dacă încă nu îţi trece nimic prin minte, iar timpul până la Crăciun pare a se scurge cu o viteză uluitoare, te afli în locul potrivit, pentru că astăzi îţi vom oferi cea mai bună idee de cadou pentru ea: un coş cu produse bio pentru îngrijire. Poţi alege dintre o mulţime de produse realizate doar din ingrediente naturale, atât pentru uzul intern, cât şi pentru uzul extern: mierea de Manuka, uleiul de cocos, uleiul de ricin, produse bio ce oferă un stil de viaţă sănătos şi un corp tânăr şi plin de vitalitate.

Iubita ta

Nu trebuie să dai greş aici, aşa că citeşte cu atenţie sfaturile noastre şi fii sigur că iei cea mai bună decizie. În mod normal, ar trebui să ştii deja gusturile iubitei tale în materie de stil, aşa că poţi merge la sigur cu alegerea unui produs de fashion, cu care să o impresionezi cu ocazia acestui Crăciun.

Ai la dispoziţie o mulţime de magazine foarte tari cu imbracaminte de femei, de unde poţi alege o piesă vestimentară de calitate, de la un brand cunoscut şi la un preţ cât se poate de avantajos. Dacă nu eşti sigur de alegerea pe care vrei să o iei, consultă-te cu una dintre cele mai bune prietene ale ei, pentru că fetele ştiu întotdeauna totul despre prietenele lor.

Colega ta de muncă

Secret Santa sau pur şi simplu un cadou pentru o colegă apropiată de la tine de la birou, atunci când faci un cadou unei astfel de persoane, trebuie să ai grijă ce mesaj transmiţi cu acesta. Mai mult decât atât, contextul te obligă să cumperi ceva de bun simţ, dar în acelaşi timp să exprime apreciere şi bun gust. De aceea, poţi merge pe varianta unui buchet de flori deosebit, pe care îl poţi cumpăra online şi pe care îl poţi primi la timp, exact acolo unde vrei.

Iată 3 idei de cadou cu care nu ai cum să dai greş de Crăciun.

Mama merită cele mai bune produse bio, aşa că un coş pe care îl poţi cumpăra rapid de pe net îi va oferi o surpriză deosebită în acele zile magice. Pe iubita ta o poţi surprinde cu o piesă vestimentară de la un brand celebru, pe care să o poarte cu graţie în seara de Revelion. Cât despre colega ta, un buchet de flori deosebit sau o carte foarte bună poate fi răspunsul la o întrebare căruia de foarte mult timp îi cauţi un răspuns.

Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor din trustul Intact Media. Prichindeii au fost cei mai fericiți... Problema de logică care a pus internetul pe jar. Nimeni nu reușește să dea un răspuns: "Eşti într-o închisoare cu d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x