Căutare Live

Bezea italienească

O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.

Ingrediente

  • Pentru 10 porții
  • 100 g albuş de ou
  • 250 g zahăr
  • 70 ml apă
  • 10 g pudră de cacao

Mod de preparare

Albuşul se bate spumă.
Zahărul şi apa se pun la fiert până când ajung la o temperatură de 120 de grade Celsius.
Se adauga peste albuşul de ou.
Se bate cu telul până se obţine o spumă tare şi lucioasă.
Spuma se pune într-un poche, cu care se fac apoi forme de picioruşe şi pălării de ciupercuţe.
Se băgă la cuptor la o temperatură de 100 de grade, timp de o oră.
Bezeaua va fi uşor moale în interior.
Dacă doriţi o bezea completă, care să fie tare şi crocantă, trebuie lăsate în cuptor timp de 3 ore.
După ce ciupercuţele se scot din cuptor, se presară peste ele pudră de cacao.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ultimele știri