Căutare Live

Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului

Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.

Ingrediente

  • 200 g filet de biban de mare fără piele
  • 1 avocado taiat cubulețe
  • 1 fructul dragonului tăiat cubulețe
  • 2 crenguțe de coriandru (numai frunzele)
  • 50 g wakame mix (alge de mare, semințele de susan, meduză de mare, chilli)
  • 30 g ghimbir marinat
  • 20 g nuci pecan
  • 10 ml sos de langustine 365
  • 10 ml ulei de susan
  • 20 ml caviar de somon keta
  • 5g eșalotă tăiată mărunt
  • 10 g păstrăv afumat
  • 20 g roșii tăiate în bucăți mici
  • 10 frunze de valeriană
  • 10 g fenicul bulb și mărar de fenicul

Mod de preparare

Se taie bibanul de mare cubulețe și se amestecă cu wakame, avocado, eșalotă, sos de langustine, ulei de susan, nucile pecan, coriandru și ghimbir.
Se lasă la marinat, la temperatura camerei, pentru 20 minute.
Se asezonează după gust cu sare și piper.

Finisare și montaj:
Se pune mixul pe farfurie într-un cerc.
Se decorează farfuria cu fructul dragonului, mărar de fenicul, roșii cubulețe, avocado și păstrăv afumat.
Bibanul se decorează cu caviar keta, valeriană, bulb de fenicul.

Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii... Cartofi cu smântână și caviar negru...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ultimele știri