Antena Căutare

A îngropat trei copii, toți morți la câteva ore de la naștere! “Edith Piaf de România" și povestea care te va face să plângi, la ”Totul pentru dragoste”

Cântăreața Luminița Pauliuc, al cărei nume de scenă este Lorraine Baicu, este cunoscută ca “Edith Piaf de România" și vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbește despre viața ei incredibil de grea.

Cântăreața Luminița Pauliuc, al cărei nume de scenă este Lorraine Baicu, este cunoscută ca “Edith Piaf de România" și vine astăzi, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”, emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbește despre viața ei incredibil de grea.

Artista a îngropat trei copii, toți morți la câteva ore de la naștere. În plus, a avut parte și de două căsnicii ratate.

Când s-a căsătorit pentru prima dată, era profesoară de educație fizică și sport. S-a îndrăgostit de Ovidiu, care era profesor de filosofie. A rămas însărcinată la vârsta de 23 de ani și era atât de fericită, încât credea că are lumea la picioare. Insă totul s-a spulberat repede, întrucât în luna a șaptea, nașterea s-a declanșat subit.

„Am adus pe lume un băiețel, apoi am fost dusă în salon, să mă odihnesc. După numai o oră, surpriză! M-au apucat din nou contracțiile. Pe vremea aceea, nu exista ecograf, așa că medicii abia atunci au constatat că mai am un copil în pântece. M-au băgat iar în sală și am născut încă un băiețel”, povestește Lorraine Baicu.

La scurt timp însă, avea să trăiască tragedia vieții ei. Ambii bebeluși au mai supraviețuit doar câteva ore deoarece aveau malformații la inimă.

După un an a rămas din nou însărcinată și a adus pe lume un băiețel. Soarta avea să fie cruntă și de data aceasta, pentru că micuțul a murit la numai o zi, dintr-o greșeală medicală.

După cele trei pierderi de sarcină, rămâne însărcinată și naște o fată. Chiar și după venierea micuței pe lume, s-a simțit decepționată și s-a îndepărtat de soțul ei.

Cum a reușit să treacă peste greutățile pe care le-a trăit și cum a reușit “Edith Piaf de România" să-și găsească liniștea și fericirea, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida la Antena 1.

A cunoscut-o pe Coco Chanel, a lucrat pentru Elena Ceauşescu şi este nepoata unei contese poloneze. Zina Dumitrescu, o v... Ioana și Petre, doi oameni mici într-o lume mare: "După o lună i-am cerut să se mute la mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x