Antena Căutare

Burlacul Laurențiu și-a scos pretendentele la sala de sport și a făcut SHOW! Ce provocare au primit concurentele de la „Totul pentru dragoste”

Pasionat de sport, burlacul Laurențiu Matei și-a scos pretendentele  de la emisiunea „Totul pentru dragoste” la mișcare. Pe lângă exerciții, acesta a avut și o provocare pentru ele. Cine s-a descurcat cel mai bine?

Pasionat de sport, burlacul Laurențiu Matei și-a scos pretendentele de la emisiunea „Totul pentru dragoste” la sala de sport. Pe lângă exerciții, acesta a avut și o provocare pentru ele. Cine s-a descurcat cel mai bine?

Cu o condiție fizică de invidiat, burlacul a făcut flotări ținând câte o tânără în spate! Asta da forță! Nu e ușor să cucerești un bărbat pasionat de mersul la sală, dar cu siguranță ambiția le-a făcut pe concurente să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot ține pasul cu Laurențiu!

Cine s-a descurcat cel mai bine? Află totul urmrăind clipul video de mai sus din emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Care sunt regulile competiției de la emisiunea „Totul pentru dragoste”

Laurențiu Matei va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Apar primele STRATEGII la „Totul pentru dragoste”! Mădălina și Adrian: „Fii cât mai parșivă! Interesul tău primează”... Burlacul Laurențiu Matei, surpriză URIAȘĂ pentru Cristina! „Este o zi specială pentru mine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x