Antena Căutare

Cum arată casa „Totul pentru dragoste” în care burlacul Laurențiu Matei va face cuceriri

Casa în care vor locui participanții la emisiunea ”Totul pentru dragoste - La bine și la greu” este o vilă ultra luxoasă! Cum arată locul și care sunt regulile concursului?

Casa în care vor locui participanții la emisiunea ”Totul pentru dragoste - La bine și la greu” este o vilă ultra luxoasă! Cum arată locul și care sunt regulile concursului?

Săptămâna trecută, burlacul Ștefan Hamza a ajuns la finalul celor 14 zile petrecute în casa „Totul pentru dragoste” alături de cele patru tinere pretendente și a ales-o pe cea despre care a crezut că e singură. Și fiindcă a ales bine, acesta și tânăra aleasă au câștigat împreună suma de 5.000 de euro.

Acum, un alt tânăr își încearcă norocul la emisiune! Noul burlac se numește Laurențiu Matei, deține un business în domeniul topografiei și spune că zâmbetul și ochii sunt armele lui de seducție. Caracterul este punctul forte pentru el la o femeie și susține că nu ar putea trece într-o relație peste minciună.

Care sunt regulile competiției de la emisiunea „Totul pentru dragoste”

Laurențiu va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă de corp, care va asigura atât securitatea lui pentru cazurile în care partenerii concurentelor pot avea reacţii nedorite, cât şi pentru corectitudinea concursului: va opri orice tentativă de scurgeri de informaţii către burlac, legat de pretendentele aflate în concurs și de statutul acestora.

La final, burlacul va trebui să facă alegerea decisivă. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Însă, dacă burlacul face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Mirela Vaida, weekend de vis alături de familie: "Am plecat unde-am văzut cu ochii"... Mădălina și Adrian, cel mai curajos cuplu al competiției „Totul pentru dragoste”! Sunt căsătoriți de trei ani și au veni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x