Căutare Live

Dansatoarea Pamela, sechestrată de soacră și obligată să se mărite cu fratele soțului ei decedat. O poveste de viaţă incredibilă! S-a căsătorit la 16 ani, a născut la 17 şi a divorţat la 18 ani: "Mi-a murit în braţe"

Ferial El Amin, cunoscută drept Pamela, este dansatoare exotică și are o viață ce pare desprinsă dintr-un film: a devenit mamă la 16 ani și a rămas văduvă la 24.

Ferial El Amin, cunoscută drept Pamela, este dansatoare exotică și are o viață ce pare desprinsă dintr-un film: a devenit mamă la 16 ani și a rămas văduvă la 24.

Pamela s-a căsătorit prima dată la 16 ani cu un bărbat libanez, ea însăși provenind dintr-o mamă româncă și un tată libanez. La scurt timp a divorțat de primul soț și a decis să își crească băiatul singură. Și-a adus copilul în România, la mama ei, timp în care ea făcea naveta între Liban și România, pentru că la vremea aceea avea spectacole în care dansa la diverse evenimente, în Liban fiind deja o dansatoare de renume.

In România, Pamela a devenit cunoscută în momentul în care i-a murit cel de-al doilea soț. La scurt timp după decesul bărbatului, mama acestuia a ”sechestrat-o” pe Pamela în casă, insistând să se căsătorească cu fratele decedatului.

"Cel de-al doilea soț mi-a murit în brațe, la o vârstă foarte fragedă, a făcut infarct. Șase luni de zile am dormit la mormântul lui. Eram însărcinată cu el, iar socrii mei ar fi vrut să mă căsătoresc cu fratele lui, după moartea lui Ali. Nu am acceptat și am fugit de la ei de acasă, apoi am pierdut copilul. Eu și soțul meu am avut o poveste ciudată. Ne-am cunoscut, în 8 zile ne-am căsătorit, în 8 zile m-am mutat la el acasă și la 8 luni a murit”, povestește Pamela.

Îți amintești de Nina Rus de la „Chefi la cuțite”? S-a căsătorit la doar 16 ani și are o poveste de viață INCREDIBILĂ!... Zina Dumitrescu face dezvăluiri incredibile! A cunoscut-o pe Coco Chanel, a refuzat-o pe Elena Ceaușescu și a avut o via...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ultimele știri
x