Antena Căutare

Doctorul Cătălin Cîrstoveanu este supranumit și „Îngerul copiilor”! Ce preț a plătit medicul pentru sacrificiul făcut de dragul pacienților

Doctorul Cătălin Cârstoveanu a devenit doctor datorită experiențelor pe care le-a avut în calitate de pacient. Acesta practică medicina, o profesie dificilă, din dragoste pentru semenii săi!

Doctorul Cătălin Cârstoveanu a devenit doctor datorită experiențelor pe care le-a avut în calitate de pacient. Acesta practică medicina, o profesie dificilă, din dragoste pentru semenii săi!

Cătălin Cîrstoveanu este șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la "Marie Curie", supranumit și “Îngerul copiilor”.

Renumitul medic și-a spus propria poveste de viață la emisiunea „Totul pentru dragoste” și mărturisește că de multe ori a fost nevoit să își sacrifice timp din viața de familie pentru a fi alături de copiii din spital de care se atașează de fiecare dată. Prețul plătit pentru salvarea atâtor vieți a fost că fiii lui au crescut și el nu a petrecut prea mult timp alături de ei.

Cătălin Cîrstoveanu susține că pentru a fi un doctor bun ”trebuie să te imaginezi în locul persoanei pe care o tratezi, mama, tatăl, sora, soţia sau copilul”.

”Orice băiat vrea să se facă pilot sau arhitect sau doctor. Părinţii mei au vrut să mă fac doctor. Cred cã a fost alegerea cea mai bună pentru mine. Mă motivează foarte mult băieţii mei, soţia mea. Dacă nu aş avea suportul practic şi emoţional al familiei, ar fi foarte greu. Daniel, în ciuda a ceea ce vede la mine, o să se facă şi el doctor. Ca să ştii ce este un copil pentru tine, nu pot să-ţi spun că e obligatoriu să ai şi copii acasă, dar cred că pierzi ceva dacă nu ai un copil acasă”, spune Cătălin Cîrstoveanu.

Alina și Valentin, de pe Facebook la căsătorie, după doar câteva luni!... Alexandru și Olga au descoperit care este SECRETUL unei relații de lungă durată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x