Antena Căutare

Loredana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” ca să demonstreze că e o învingătoare! „Am văzut ceva malefic în ochii lui! A fost ceva extrem de dureros”

Loredana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” pentru a-și spune povestea și pentru a demonstra că este o adevărată învingătoare!

Loredana a venit la emisiunea „Totul pentru dragoste” pentru a-și spune povestea și pentru a demonstra că este o adevărată învingătoare!

Aflată acum la a doua căsătorie, Lorenda este membră a Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen și un puternic militant împotriva abuzului și violenței domenstice.

Când l-a cunoscut pe fostul soț a fost dragoste la prima vedere. Au avut o relație de câțiva ani, apoi s-au căsătorit. A rămas însărcinată și pe atunci a început să se bucure de fiecare clipă din viața ei. După ce a născut a intrat în depresie. Problemele o copleșeau și observa cum căsnicia ei se destramă complet.

Nu mai avea energie să fie „menajera perfectă” și soția dispusă să nu iasă din vorba soțului. Soțul era nemulțumit de tot ce făcea Loredana și devenea pe zi ce trecea mai agresiv. A avut două tentative să îl părăsească, însă din cauza presiunii sociale și a familiei s-a întors.

O prietenă îi trimite o listă cu toate tipurile de abuz, iar ea conștientizează că a simțit pe propria piele toate acele forme de abuz. Situația devenise insuportabilă, copiii asistau la certurile părinților. Ajunge totuși la un punct unde are o revelație: trebuie să îl părăsească și să meargă înainte.

Află întregul caz în clipul video din emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Calvarul unei mame. Adele Chirică: ”Aveam un carnețel pe care scriam convulsiile lui. Când am ajuns la 500 m-am oprit di... Salvată din căsnicia toxică! După naștere, Loredana își neglija soțul! ”Era nemulțumit de tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x