Antena Căutare

(VIDEO). Ameninţări în direct sub ochii Mirelei Vaida: "Dacă te apropii de mine îţi sparg dinţii!"

Livia este una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Emilian Ciocănel, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie.

Livia este una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Emilian Ciocănel, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie.

Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Mirela Vaida, peripeții la aniversarea zilei de naștere a soțului ei. „Ceea ce părea un eșec s-a transformat într-o minunată reușită”

În casă însă lucrurile sunt complicate, iar apropierea finalului agită serios spiritele, mulţi dintre cei care visează la marele premiu, având gesturi disperate.

Premieră la „Totul pentru dragoste”. Părinții uneia dintre concurente, după ce l-au cunoscut pe burlac: „Nu e chiar așa cum am crezut noi”

Livia, frumoasa concurentă care visează să iasă învingătoare a devenit persona non grata în casă după ce a avut un conflict deschis cu Adrian, în urma căruia băiatul a ameninţat-o făţiş, spre şocul general: "Dacă te apropii de mine, îţi sparg dinţii", i-a strigat Adrian blondei, convins fiind că ea are o mare parte din vină pentru multe dintre scandalurile create în casă.

Cum a evoluat relația dintre Vlada Bernevec, cea mai sexy femeie din Republica Moldova, și burlacul de la „Totul pentru ... Scene fierbinţi la "Totul pentru dragoste". Andra s-a folosit de o baghetă... magică pentru a-l convinge pe Em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x