Antena Căutare

Totul pentru dragoste. Adopția, minunea din viața ei: "Am primit diagnosticul de infertilitate şi atunci am aflat de acest copil. Era maltratat şi avea doar 13 kilograme. A supravieţuit".

Adina are 42 de ani și este absolventă a Facultății de Teologie și Litere, o bună perioadă de timp ea a lucrat în Serviciul Român de Informații, acolo unde l-a cunoscut pe soțul ei, Vasile.


Adina are 42 de ani și este absolventă a Facultății de Teologie și Litere, o bună perioadă de timp ea a lucrat în Serviciul Român de Informații, acolo unde l-a cunoscut pe soțul ei, Vasile.

"Nu a fost o dragoste la prima vedere, dar aveam aceleaşi preocupări. Ne-am îndrăgostit scriind împreună o carte. M-a cerut în căsătorie, mi-a cerut o şansă. Nu mi-am propus să fiu o mamă, mai ales ca noi ne înţelegeam extrem de bine. Am avut din partea medicilor un diagnostic de infertilitate, dar naşa noastră ne-a spus că în Timişoara exista un băieţel care ar putea fi adoptat. Era un copil maltratat de tată, avea septicemie, era lovit peste tot. Avea 13 kilograme, dar a supravieţuit. L-am adoptat imediat, dar ne-am gândit că am putea să îi luăm şi pe ceilalţi doi fraţi", a povestit Adina, la "Totul pentru dragoste".

Totul pentru dragoste. Oana, de la povestea perfectă de iubire şi un copil minunat, la un divorţ neaşteptat: "Eram ... Iubirea nu are graniţe! Gabriela, ultimatum pentru Charles: "Ne căsătorim sau ne despărţim"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x