Antena Căutare

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria, probleme cu fosta lui soţie: "Răutăţile din partea ei au explodat"

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria are probleme şi cu fosta lui soţie! "Răutăţile din partea ei au explodat", a declarat în lacrimi femeia, greu încercată de viață.

Patima alcoolului nu e singura problemă a lui Gabriel! Maria are probleme şi cu fosta lui soţie! "Răutăţile din partea ei au explodat", a declarat în lacrimi femeia, greu încercată de viață. La „Totul pentru dragoste”, femeia și-a deschis inima în fața telespectatorilor și ai specialiștilor din platou.

Tatăl primului copil s-a stins după ce au divorțat, iar pe Gabriel, actualul soț, l-a cunoscut după tragedie și și-a pus toate speranțele în el... Dar fosta soție a lui Gabi nu o lasă în pace și-i creează multe neplăceri. A venit în emisiunea „Totul pentru dragoste” pentru a-și salva căsnicia și pentru a-l readuce pe Gabi pe calea cea bună, departe de viciul alcoolului.

Ea speră să reușească să-l aducă pe drumul cel bun pe Gabi!

Gabriel, bărbatul căzut în patima alcoolului, nu are parte de susținerea soacrei! Ana Bogdan, mama Mariei: "Nu se v... Situație nemaiîntâlnită la "Totul pentru dragoste"! Gabriel, soțul alcoolic, a refuzat să dea ochii cu Maria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x