Antena Căutare

Ultima ediție ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, cu Mirela Vaida, plină de surprize până la final

Cea de-a patra serie de concurenți și burlacul Bogdan Iordache au ajuns, astăzi, la finalul celor două săptămâni petrecute în casa ”Totul pentru dragoste”, fiind și cei cu care acest sezon al reality show-ului ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”.

Cea de-a patra serie de concurenți și burlacul Bogdan Iordache au ajuns, astăzi, la finalul celor două săptămâni petrecute în casa ”Totul pentru dragoste”, fiind și cei cu care acest sezon al reality show-ului ”Totul pentru dragoste- La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vaida împreună cu Dodo Mesaroș, se încheie.

”Așa cum probabil știți, astăzi este ultima ediție, vă mulțumim mult că ne-ați fost alături. De asemenea, mulțumesc echipei ”Totul pentru dragoste” pentru efortul supraomenesc depus, căci reality show-ul este cel mai greu format de televiziune”, a declarat Mirela Vaida.

Ultima ediție a fost una a surprizelor pentru că iubiții celor trei fete aflate într-o relație au pus de data aceasta un pariu înainte de finalul emisiunii. Ei au stabilit că, dacă vreuna dintre partenerele lor va reuși să-l convingă pe burlac să o aleagă și să rupă astfel lanțul premiilor luate doar de fetele singure, atunci acea fată va fi cerută în căsătorie în direct. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că Bogdan Iordache a ales-o pe Cătălina, cea care l-a convins că este singură în ciuda faptului că a venit în emisiune împreună cu iubitul ei Cosmin.

Astfel, pentru prima dată, burlacul a pierdut marele premiu de 5000 de euro, acesta fiind câștigat de Cătălina și Cosmin. Finalul ultimei ediții a reality show-ului a fost unul extrem de emoționant, culminând cu o cerere în căsătorie, în direct.

”Am ales fără nicio emoție. Așa am considerat 100%. Nu pot decât să le urez ‘casă de piatră’. Dacă ei au câștigat acest premiu, înseamnă că aveau mai multă nevoie de el”, a declarat burlacul Bogdan Iordache.

A pierdut totul! Bogdan de la „Totul pentru dragoste” a luat o decizie greșită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x