Antena Căutare

Un actor care s-a luptat cu depresia vrea să recapete dragostea fiului său, la emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Prima ediție a emisiunii ”Totul pentru dragoste” cu Mirela Vaida, difuzată în direct, luni, de la ora 14.00,  a fost una plină de surprize. Bogdan, un bărbat de de 38 de ani, și-a luat inima în dinți și a mărturisit că este îndrăgostit de o adolescentă de 17 ani, Corina.

Prima ediție a emisiunii ”Totul pentru dragoste” cu Mirela Vaida, difuzată în direct, luni, de la ora 14.00, a fost una plină de surprize. Bogdan, un bărbat de de 38 de ani, și-a luat inima în dinți și a mărturisit că este îndrăgostit de o adolescentă de 17 ani, Corina.

Ba mai mult, pentru că este convins de faptul că tânăra este iubirea vieții sale a și cerut-o în căsătorie, în platou. Astfel, cei doi, au decis să-și petreacă restul vieții împreună, în ciuda faptului că părinții Corinei nu sunt deloc de acord cu relația dintre ea și Bogdan.

Un actor care s-a luptat cu depresia vrea să recapete dragostea fiului său, la emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Astăzi, în cea de-a doua ediție, la ”Totul pentru dragoste” va veni un actor, cascador amator, Irinel Calancea, care speră să reușească să recapete dragostea fiului său de 9 ani.

Anul trecut, Irinel a fost parte dintr-un proiect de film special. El s-a implicat trup și suflet, iar timp de câteva luni nu a făcut altceva decât să se antreneze. Din nefericire, proiectul nu s-a mai finalizat si a făcut o depresie severă care s-a complicat cu afecțiuni fizice. A fost suspect de boala Crohn, a slăbit 20 de kilograme, i-a căzut părul, iar soția a luat într-o dimineață copilul de 9 ani și a plecat de acasă.

Un actor care s-a luptat cu depresia vrea să recapete dragostea fiului său, la emisiunea „Totul pentru dragoste”!

Deși nu au divorțat oficial, Irinel și soția sa trăiesc în continuare separați. În tot acest timp, el a vorbit cu copilul doar de 3 ori, iar soția sa refuză să-i vorbească. Lui Irinel îi lipsește foarte mult fiul său și ar face tot ce-i stă în putință să poată fi prezent din nou în viața lui.

Tot astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, Maria, în vârstă de 36 de ani, va veni la ”Totul pentru dragoste” să vorbească de problemele cu care ea se confruntă. Iubitul ei, cu care a făcut și un copil, are mari probleme cu alcoolul și ea speră să reușească să-l aducă pe drumul cel bun.

Ce vor spune specialiștii despre cazurile lui Irinel și al Mariei și cum vor reuși cei doi să treacă peste aceste cumpene din viața lor, telepectatorii vor putea vedea astăzi, la Antena 1, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” prezentată de Mirela Vaida. Mai mult, cei de acasă care se regăsesc în aceste povești și care vor să-și exprime opinia pot intra în direct în timpul emisiunii.

Corina, la 17 ani: "Părinţii au decis să mă excludă din familie pentru că am venit să-l văd pe Bogdan" Unde vo... Caz cutremurător la "Totul pentru dragoste"! Soţul Mariei a căzut în patima alcoolului: "Nu se culcă nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x