Antena Căutare

Zina Dumitrescu face dezvăluiri incredibile! A cunoscut-o pe Coco Chanel, a refuzat-o pe Elena Ceaușescu și a avut o viață demnă de un film!

Este una dintre figurile emblematice ale modei româneşti, despre care s-a scris decenii întregi, însã puţini sunt cei care cunosc povestea care se aflã în spatele omului de succes Zina Dumitrescu.

Este una dintre figurile emblematice ale modei româneşti, despre care s-a scris decenii întregi, însã puţini sunt cei care cunosc povestea care se aflã în spatele omului de succes Zina Dumitrescu.

Cunoscuta creatoare de modã, pe numele ei real Zenobia Bogoş, se aflã în prezent internatã chiar de cãtre fiul ei, Cãtãlin într-un azil de bãtrâni.

Licenţiatã în Drept dar şi în Teatru, Zina a ales modellingul, pentru ca la doar 30 de ani sã ajungã director al Casei de Modã Venus. Numită și „mama Zina", creatoarea de modă a lansat manechine care au devenit celebre precum Romanița Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Maria Andrei, Dana Androne sau Jeanine.

Frumuseţea îi este pusã pe seama bunicii din partea tatãlui, o contesã polonezã pe care a chemat-o tot Zenovia, numele real al creatoarei de modã, cãreia aceasta îi seamãnã foarte bine. Viaţa tumultoasã a purtat-o prin trei cãsnicii, de unde şi unul dintre cele mai mari regrete ale sale, despre care va vorbi astãzi în emisiunea prezentatã de Mirela Vaida la Antena 1: „Dacă e să regert ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez, la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, mãrturiseşte mama Zina.

Despre cãsniciile sale, despre cum a cunoscut-o pe Coco Chanel, dar şi despre cum a refuzat-o pe Elena Ceauşescu, creatoarea de modã va vorbi astãzi la „Totul despre dragoste”, începând cu ora 14:00, la Antena 1.

Tot în cadrul ediției de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste prezentată de Mirela Vaida, telespectatorii vor afla și povestea soţilor Viorica şi Constantin Chirciu, manageri de succes ai celui mai important producător de medicamente și vaccinuri de uz veterinar din România. Cu 36 de ani de cãsnicie la activ, cei doi soţi vor contrazice toate teoriile care spun cã nu e bine sã lucrezi alãturi de partenerul de viaţã. „Din 1983 noi am lucrat permanent în acelaşi laborator, în acelaşi birou. Deci am fost împreună 24 din 24 de ore. Mulţi spun că nu e bine să lucrezi cu soţia sau cu soţul, dar noi ne-am simţit la fel de bine şi în familie, şi în producţie”, povesteşte Constantin Chiurciu.

Zina Dumitrescu face dezvăluiri incredibile! A cunoscut-o pe Coco Chanel, a refuzat-o pe Elena Ceaușescu și a avut o viață demnă de un film!

Dansatoarea Pamela, sechestrată de soacră și obligată să se mărite cu fratele soțului ei decedat. O poveste de viaţă inc... Zina Dumitrescu vorbeşte la „Totul despre dragoste” despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale: "Am stat toa...
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x