Căutare Live

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i verigheta?”

Valentina, fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a postat pe contul de socializare o imagine care a stârnit controverse în rândul  fanilor. Deşi a fost îmbrăcată într-o rochie provocatoare, fanii au observat un detaliu care i-a nedumerit.

Valentina, fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a postat pe contul de socializare o imagine care a stârnit controverse în rândul fanilor. Deşi a fost îmbrăcată într-o rochie provocatoare, fanii au observat un detaliu care i-a nedumerit.

Proaspăt căsătorită, Valentina încă nu poartă verigheta, iar susţinătorii sunt foarte curioşi să afle motivul pentru care aceasta nu are pe deget simbolul iubirii dintre ea şi Aurel. „Unde-i verigheta? Sau erau de împrumut?", a intrebat-o unul dintre prieteni pe Facebook.

Unii au încercat să-i ia apărarea Valentinei spunând că cei doi au făcut doar cununia civilă şi că ar trebui să poarte un inel de logodnă, ci nu o verghetă. Surprinzător, şi inelul de logodnă îi lipseşte cu desăvârşire, scrie Spy News.

Deocamdată, cei doi amorezi nu au făcut nicio declarație, nu au infirmat vreun posibil zvon al separării, dar nici nu au confirmat.

Emisiunea “Xtra Night Show”, lider de audiență pe publicul comercial și la orașe! Morodan și Teleșpan, invitați după ce ...
Ultimele știri