Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Catalin Botezatu le-a pus la treaba pe concurentele de la Next Top Model

Ramase in competitia pentru statutul de top model, concurentele de la Next Top Model by Catalin Botezatu trebuie sa ajunga sa aiba un corp perfect. Si pentru ca nu este suficient sa ai gene bune pentru a avea o silueta de invidiat, Catalin Botezatu le-a trimis pe fete la sala

Lux, locatii exotice, petreceri mondene, sedinte foto inedite sunt doar o parte dintre promisiunile show-ului Next top Model by Catalin Botezatu, difuzat de Antena 1 in fiecare joi de la ora 20.20. Daca telespectatorii se pot bucura de acestea fara alte eforturi, pentru concurente exista si reversul medaliei: disciplina, ambitie si, mai ales, multa munca. Aceasta din urma include si antrenamentele sportive pe care fetele vor trebui sa le faca pentru a avea un corp de top model.

Pentru cel de-al treilea episod al competitiei, difuzat joi, 17 februarie, concurentele au mers sa se antreneze la World Class, cel mai luxos dentru de intretinere din Romania. Atent indrumate si supravegheate de instructori, concurentele au facut exercitii de aerobic, spinning sau fitness, lucru care nu s-a dovedit prea simplu, cu atat mai mult cu cat antrenorii nu au cedat scuzelor sau rugamintilor prin care fetele incercau sa se sustraga de la antrenament. Nici nu au vrut sa auda de pretexte precum "mi-a scazut glicemia", "am amigdalele scoase si respir greu" sau "nu port sutien si ma dor sanii".

Provocarile lansate de Bote pentru fetele de la Next Top Model nu se opresc aici. Si in emisiunea de joi, 17 februarie, fetele vor fi protagonistele unei sedinte foto senzationale. Daca in episodul trecut s-au lasat fotografiate la Gradina Botanica, printre serpi, scorpioni, sobolani si alte vietati, nici acum nu vor scapa prea usor. Vor face insa si progrese. Tot in acest episod, Mirela Vescan le va invata pe fete cum sa se macheze, iar Ana Catharina, manechin brazilian le va invata sa defileze pe catwalk.

Recomandari