Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cine crezi ca e barbatul cu acesti sani provocatori?

Nimeni nu si l-ar fi putut Inchipui Intr-o astfel de ipostaza! Cu toate acestea, barbatul din imagine a acceptat o provocare de zile mari transformandu-se In femeie si punand In scena un show de zile mari In prima editie „Te cunosc de undeva!”.

Imbracat In haine de dama, cu o fusta scurta plisata, dresuri de plasa, peruca din par blond si ruj pe buze, Indragitul interpret a intrat impecabil In rolul de la „Te cunosc de undeva!”. Mai mult, pentru ca personajul sau sa fie credibil, pret de cateva ore barbatul s-a putut lauda si cu o pereche de sani foarte provocatori! CRBL, Jorge, Adrian Enache si Marian de la Haiducii, care dintre cei patru concurenti de la „Te cunosc de undeva!” crezi ca a facut senzatie In rol de femeie?

„Te cunosc de undeva!” show-ul care le-a adus telespectatorilor transformari spectaculoase si Antenei 1 audiente de top revine din 15 septembrie cu un nou sezon! Invitati de top, machiaje spectaculoase si costume senzationale sunt doar o parte dintre ingredientele noului sezon „Te cunosc de undeva!”. Lora, Crbl, Maria Buza, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia si Marian de la Haiducii vor trece In aceasta toamna prin transformari incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru jurati: Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Andrei Aradits.

Recomandari