Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Corina Vintan: “Am facut gimnastica de performanta, am prins anii de glorie la Onesti”

Corina Vintan, fosta purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe,a fost invitata Florentinei Fantanaru sambata aceasta, in cadrul emisiunii “Dincolo de aparente”.

Corina Vintan, fosta purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe, a fost invitata Florentinei Fantanaru sambata aceasta, in cadrul emisiunii “Dincolo de aparente”.
“Parintii mei erau foarte apropiati de familia Caroli si le-au recomandat parintilor ca eu sa fac gimnastica pentru ca este sanatos. Am ramas sa fac performanta si am prins anii de glorie la Onesti. Am practicat gimnastica timp de
sase ani pana am facut o miopie. Am fost dezamagita pentru ca nu mai vedeam. Am lasat costumul si am luat cartea pentru ca aveam multe de recuperat ”, Oricum eu cand m-am dus la scoala stiam sa scriu si sa citesc deja de la varsta de patru ani. Am fost un copil interiorizat !”

“prietenul sau de suflet este tot un baiat care nu este roman”.
Intotdeauna am avut un coleg de banca si nu colega, iar in copilarieam avut multi prieteni baieti.Intotdeauna am fost inconjurata de baieti si m-am inteles bine cu ei”

“Ca nu am intrat in primul an la facultate. Am dat la ASE si am intrat pana la urma, dar mi-au zis parintii ca trebuie sa ma angajez si m-am angajat intr-o companie in domeniul gazului metan si acolo am intrat intr-o lume noua, necunoscuta pentru mine, care nu mi-a placut”.

Recomandari