Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arata jurnalele video a patru dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu? Saptamana aceasta vezi cu ce imagini inedite s-au intors de acasa!

La finala saptamanii trecute, doua fete si doi baieti insotiti de mamele lor au avut sansa de-a petrece weekendul in sanul familiei, acasa, in locurile preferate, cu prietenii, rudele si apropiatii. Dupa incheierea emisiunii, Andreea, Monica, Imre si Octavian, insotit de mama lui, Lena, au plecat acasa, dar nu prin eliminare, ci cu bunavointa celorlalti concurenti care le-au acordat cele mai multe voturi. Cei patru nu au plecat insa cu mana goala, ci cu cate o camera de filmat pentru a surprinde momente emotionante petrecute alaturi de cei dragi, discutii, interviuri luate chiar de ei sau marturisiri facute la fata locului.

Pe scurt, au avut de tinut un jurnal video al calatoriei lor acasa. Astfel, saptamana aceasta, telespectatorii vor putea urmari imagini inedite, vor cunoaste persoane noi si importante din viata concurentilor si vor descoperi ce discutii s-au purtat la fata locului, ce sfaturi le-au oferit apropiatii si, cine stie, poate ca s-au intors de-acasa cu anumite strategii in ceea ce priveste competitia!

Tot saptamana aceasta, cei de acasa vor afla si ce evenimente inedite au mai aparut in casa Mireasa pentru fiul meu. Se pare ca o noua idila prinde contur in competitie. Edina si Marian sunt din ce in ce mai apropiati, iar gesturile si privirile lor dau de inteles ca nu este vorba despre o simpla prietenie. Inainte de a pleca pe vasul de croaziera, Edina era foarte apropiata de Adrian, iar cei doi planuiau impreuna un sarut subacvatic, insa ceva neasteptat s-a petrecut in vacanta. Sarutul nu a mai avut loc, ba mai mult, cei doi nici macar nu-si mai vorbesc, spre surprinderea celorlalti concurenti, dar si a Marioarei, mama lui Adrian.

Cu aceste subiecte, dar si cu altele controversate, pasionale, tensionate si interesante, indragita gazda a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida va da intalnire telespectatorilor de luni pana vineri de la ora 12:00 la 13:00, continuand de la 14:00 la 16:00, pentru ca sambata de la 14:00 la 16:00 si de la 17:00 la 19:00 cei de acasa sa urmareasca mult asteptata finala saptamanala cu emotii, surprize si mult suspans!

Surprize incredibile ne asteaptã vara aceasta la “Mireasa pentru fiul meu”. In curand, telespectatorii isi vor lua rãmas bun de la actuala editie, in cadrul marii finale – cea mai spectaculoasã galã de panã acum, care ne va dezvãlui perechile pregãtite sã isi uneascã destinele in fata intregii tãri, dar si cine va castiga premiul cel mare, iar la scurt timp, acestia vor intampina cu emotie si bucurie noul sezon: cel de-al saptelea din seria celui mai iubit reality show matrimonial din Romania! Tinerii dornici sã participe in noul sezon se pot inscrie completand formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro, sunand la numãrul de telefon 0728.728.913 sau prin intermediul Caravanei “Mireasa pentru fiul meu” care in curand va strãbate tara in lung si in lat.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari