Căutare Live

"Plasa de stele": Daniela Condurache, martor intr-un accident incredibil! A fost fortata sa nu spuna absolut nimic!

Indragita cantareata de muzica populara, Daniela Condurache, a trecut de curand prin clipe de cosmar. Ajunsa intr-un sat uitat de lume pentru a duce cateva cadouri unei familii nevoiase, s-a trezit in mijlocul unei situatii demne de un film science fiction. Uite cum a ajuns sa fie martora la un accident incredibil si fortata sa tina secret intreg incidentul!

Astazi, de la 20.30, Dan Negru intinde din nou “Plasa de stele”, iar protagonista unei farse spectaculoase va fi de aceasta data Daniela Condurache. Pentru indragita cantareata, echipa emisiunii a planuit in mare detaliu o situatie desprinsa parca dintr-un scenariu de film, plasand intr-un sat o rulota, construind o curte, aducand cateva animale, dar si un satelit rusesc cazut parca din cer! Totul va porni de la simpla dorinta a cantaretei de a ajuta o familie in nevoie, aducandu-le cateva cadouri. Brusc, aflata langa rulota unde locuia familia respectiva, Daniela va auzi un zgomot infernal urmand sa descopere ca pe capota masinii ei cazuse “din cer” un satelit rusesc.

Lucrurile se vor complica si mai mult cand, parca de nicaieri, va aparea o masina cu agenti rusi si un roman translator, veniti pentru a recupera satelitul. Daniela Condurache va afla astfel ca totul trebuia tinut sub tacere, repercursiunile fiind foarte serioase. Nici prin gand nu-i trecea cantaretei ce urma sa se intample in continuare si cum aveau agentii sa musamalizeze intregul eveniment. Brusc, Daniela va deveni in ochii presei protagonista unui accident pe care chiar ea il cauzase.

Ce reactii a avut vedeta si cum a evoluat intreaga situatie, ramane de vazut astazi, de la 20.30, la “Plasa de stele”. Tot in aceasta editie, Andrei Stefanescu va avea parte de o farsa de senzatie, ramanand inchis intr-o casa si confrundat cu un infractor. Intreaga poveste, numai la “Plasa de stele”.

VECINA BUNA si nebuna, la Neatza! Adriana Mitran e sexy si face masaj senzual... Si aseara, Romania Danseaza i-a captivat pe romani cu fiecare reprezentatie. Peste 2.600.000 de romani au urmarit ieri s...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x