Daniela Crudu, cel mai sincer interviu de până acum: "Am vrut să văd cum e să mori"! Poveşti incredibile din viaţa sa

După o pauză de aproape un an şi jumătate, Daniela Crudu a revenit în postura de asistentă fierbinte la "Un show păcătos" şi e mai pusă pe distracţie ca niciodată. Şi pentru că e foarte sinceră, i-a acordat un interviu "spumos" Oanei Turcu.

După o pauză de aproape un an şi jumătate, Daniela Crudu a revenit în postura de asistentă fierbinte la "Un show păcătos" şi e mai pusă pe distracţie ca niciodată. Şi pentru că e foarte sinceră, i-a acordat un interviu "spumos" Oanei Turcu.

Mereu cu zâmbetul pe buze, veselă şi plină de energie, Daniela a reuşit să treacă peste relaţia cu Nilă şi vrea să uite totul, pentru că îşi doreşte să se concentreze asupra carierei sale.

Păcătoasa brunetă a fost invitată în emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, unde a vorbit despre familia sa şi a povestit cele mai tari întâmplări din viaţa ei.

COPILĂRIA - CEA MAI FRUMOASĂ PERIOADĂ

Cruduţa spune că a avut o copilărie superbă, plină de amintiri de neuitat, s-a distrat şi s-a bucurat de timpul petrecut cu sora sa. "Tata are un apartament pe Calea Ferentari, unde am crescut împreună cu sora mea. Acolo tot timpul a fost nebunie, veselie, nu aveai loc să te mişti. Tot ce mi se întâmplă se petrece datorită tatălui meu. Este exact ca mine", a povestit Daniela.

În urmă cu ceva timp, a participat la "Splash! Vedete la apă", unde a trăit una dintre cele mai frumoase experienţe. Curajoasă şi hotărâtă să demonstreze că poate, Daniela a sărit de la platforma de zece metri, în aplauzele tuturor. "Am vrut să văd cum e să mori, să simt golul acela în stomac", glumeşte ea.

"O AŞTEPTĂM SĂ VINĂ ACASĂ..."

De-a lungul timpului, Cruduţa l-a avut alături pe tatăl său şi a evitat să vorbească despre mama ei, deşi a fost întrebată de nenumărate ori.

"Mama este plecată în Italia de vreo zece ani. Nu prea am vorbit despre ea pentru că nu îi place ei să vorbim. A plecat acolo să lucreze. Am mai fost şi noi la ea, dar este foarte departe. Cu siguranţă o să se întoarcă acasă, pentru că şi-a luat un apartament aici. Ea ne iubeşte şi noi o iubim. E bine primită oricând, toată lumea o iubeşte şi este sufletul nostru. O aşteptăm să vină acasă", a declarat Daniela Crudu.

În ceea ce priveşte propriul trup, Daniela recunoaşte că nu prea e de acord cu operaţiile estetice, pentru că preferă să fie cât mai naturală. "Nu am multe intervenţii. Doar la sâni mi-am pus implant. Nu îmi plac sânii foarte mari, nu m-aş simţi bine cu ei", încheie asistenta.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri