Căutare Live

De senzație! Răzvan și Dani, șapte ani, dansatori de excepție! Băi, băieți, voi așa de bine vă mișcați?!

Ryan și Cezar, dansatorii care au făcut senzaţie la "Next Star" au două sosii mai mari, Răzvan și Dani. Și uite cum stă treaba! După ce au "rupt" scena la emisiunea de talente prezentată de Dan Negru, cei doi puști de șapte ani au poposit la "Neatza".

Ryan și Cezar, dansatorii care au făcut senzaţie la "Next Star" au două sosii mai mari, Răzvan și Dani. Și uite cum stă treaba! După ce au "rupt" scena la emisiunea de talente prezentată de Dan Negru, cei doi puști de șapte ani au poposit la "Neatza". Și s-a lăsat cu spectacol! Echipați cu cămășuțe și papioane, și-au făcut momentul, după care i-au luat la dans și pe ai noștri matinali, care s-au descurcat de minune.

Așa cum se întâmplă de obicei, s-a instalat isteria de râs, mai ales că la mijloc au existat și niste peruci, care le-au dat băieților ceva bătăi de cap.

Răzvan, Dani, nu știam băi băieți că vă mișcați atât de bine!

Răzvan, Dani, voi ce făceați la șapte ani? Ryan și Cezar, dansatorii de street-dance, cu pătrățele, au făcut senzație la... Se încing spiritele! Cheloo, provocat la o bãtaie parte-n parte de cãtre un concurent „iUmor”...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x