Antena Căutare

Decizie radicală luată de Oana Zăvoranu după ce și-a pierdut mama! A hotărât să vândă vila în care a trăit Mărioara

La doar câteva luni după ce și-a îngropat mama, Oana Zăvoranu este mai hotărâtă ca niciodată să vândă luxoasa vilă în care a stat Mărioara, dar și nenumăratele obiecte de artă din casă.

La doar câteva luni după ce și-a îngropat mama, Oana Zăvoranu este mai hotărâtă ca niciodată să vândă luxoasa vilă în care a stat Mărioara, dar și nenumăratele obiecte de artă din casă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana Zăvoranu a postat pe Facebook un mesaj însoţit de un clip, în care este prezentată casa în care a stat Mărioara. Asta pentru că tot ce-și dorește este să găsească iubitori de artă și de frumos care sunt dispuşi să scoată sute de mii de euro din buzunar. Iar asta într-un timp cât mai scurt.

"Prețul vilei este de 209.000 euro negociabil, iar al obiectelor de artă 19.999 euro. Toate, sau preţul fiecăruia îl aflaţi doar la vizionare." , a scris Oana pe contul de socializare, conform Acces Direct.

În filmuleţ se vede clar cât de luxoasă e vila în care a trăit mama Oanei. E de înţeles oarecum de ce vedeta cere peste 200.000 de euro pentru acestă locuinţă extravagantă. Toată este plină cu obiecte de valoare, mobilier făcut la comandă şi decoraţiuni cum nu s-au mai văzut.

Florin Ristei s-a mutat, de curând, în casă nouă: “Am făcut bucătăria, în trei zile, cu un prieten”... A salvat de la moarte trei copii, a ajuns într-un scaun cu rotile, dar nu-și pierde speranța: ”Viața e frumoasă. Factoru...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x