Live acumFilm: Insurgent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Vestea momentului pentru fani! Diana Dumitrescu, detalii incredibile despre emisiunea Mireasa, pe care o va prezenta la Antena 1

După o binemeritată pauză din industrie, timp în care viaţa i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate tinere actriţe din Romania se pregăteşte să revină în forţă pe micile ecrane. Şi nu oricum, ci în calitate de gazdă a celui mai iubit reality show matrimonial. Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasa”, de la Antena 1.

Diana Dumitrescu este astfel pentru prima oară în rolul de prezentator al unui reality show. Actrița este cunoscută publicului atât pentru rolurile principale din serialele româneşti, cât şi pentru apariţiile ei în lungmetraje.

„Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, a spus Diana Dumitrescu despre această provocare.

În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Urmărește materialul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre Diana Dumitrescu și despre emisiunea Mireasa, pe care o va prezenta la Antena 1!

Recomandari