Căutare Live

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” au fost șocați! După divorț au ieșit la iveală detalii incredibile despre relația dintre Nicolae și Cătălina!

Nicolae și Cătălina au divorțat și au pus punct unui mariaj de aproape un an. Acum, Nicolae a venit să facă o serie de confesiuni incredibile! Care a fost adevărata cauză a divorțului?

Fanii au fost surprinși de aceste detalii

Nicolae și Cătălina au divorțat și au pus punct unui mariaj de aproape un an. Acum, Nicolae a venit să facă o serie de confesiuni incredibile! Care a fost adevărata cauză a divorțului?

„De când am divorțat, sunt foarte bine și îmi merge foarte bine. Nu a mai mers. Dragoste cu forța nu se poate. Amândoi am fost de comun acord. Nu au legătură părinții. Mama nu prea s-a băgat între noi și nu a avut vreo legătură. Am ajuns aici că am vrut noi. Eram doar noi doi. Totul era bine și normal, mai erau mici certuri din cauza banilor.”

Concurentul a continuat seria dezvăluirilor incendiare, la Antena Stars:

„Ceea ce spune lumea la TV că nu ne înțelegem că nu vorbim, nu este adevărat. Dacă ajung la Roșia Montana, pot să stau de vorbă cu ea. Noi eram totul separat, nu aveam legătură cu mama, cu nimeni. Tot timpul cât am fost cu ea nu am avut pe nimeni, doar eu cu ea. Nu a spus ea, ca și cum din cauza asta, că dacă eram însurat nu se putea.”

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Acum e una dintre cele mai frumoase concurente din Casa Mireselor, dar să vezi cum arăta Adriana la 16 ani. Nu o recunoș...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri