Căutare Live

FOTO! Mihai Bendeac retraieste povestea de iubire din clasa a X-a. Liceenii Mihai si Dana vin pe platoul de la “In puii mei”!

Idila plina de savoare dintre Mihai si Dana, protagonistii indragitului film romanesc Liceenii, se retraieste in acest weekend la In puii Mei. Bendeac intra in pielea carismaticului tanar Mihai, care pentru o clipa uita de pasiunile sale, filosofia si matematica, pentru a se indragosti de o colega.

In cea mai noua portie de comedie marca In puii mei, Mihai Bendeac & co. aduc in atentia telespectatorilor un indragit film romanesc al anilor '80. Astfel, idila plina de naturalete dintre Mihai, un tanar proaspat venit in Bucuresti si Dana, o impatimita a campionatelor de sah, se va transforma intr-o veritabila poveste a generatiei In puii mei.

Cum se va descurca Bendeac cu filosofia si matematica, pasiunile lui Mihai, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 13 noiembrie, de la 20:20, intr-o noua editie savuroasa In puii mei.

Vezi mai jos galeria foto!

Antena 3 a castigat Premiul Special din partea Juriului AIB, la Londra... De la scoala la X Factor. Duo Voice isi fac temele in casa X Factor pentru a nu ramane repetenti...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri