Căutare Live

Hora pe “Trandafir de la Moldova” la auditiile X Factor Iasi!

Miercuri, dis-de-dimineata, Moldova s-a pus pe joc si cantec la auditiile X Factor de la Iasi! Putin dupa ora de start a auditiilor, un grup de doamne nerabdatoare nu au mai asteptat sa se prezinte in fata comisiei si au si incins o hora ca la carte! S-au prins de mana si da-i din suflet un “Trandafir de la Moldova” sa rasune tot Iasiul!

Cu greu le-ar fi putut cineva rezista, asa ca mai multi candidati ieseni la X Factor s-au prins alaturi de ele in hora. Voce, carisma, show, emotie, doamnele par sa cunoasca tainele factorului X, insa vor reusi sa fie suficient de convingatoare pentru a face urmatorul pas in cadrul supershowului?

Imbracate in costume populare si foarte atente la imagine, ca orice artist, doamnele s-au sfatuit indelung cu privire la prestatia lor inainte de a intra la auditii. Isi doresc mult sa impresioneze si nimic nu pare sa le stea in cale pentru a-si implini visul. Desi deschise la conversatie, doamnele nu au vrut sa dezvaluie cum va arata momentul lor, fiind superstitioase si dorind sa pastreze surpriza pentru comisie.

Citeste mai mult pe site-ul X Factor!

Programele Antenei 1, din nou prima optiune a romanilor! Observator 13, Observator 16 si Mireasa pentru fiul meu lider i... Danyl Johnson, cea mai buna prima auditie din istoria X Factor!...
Ultimele știri