Căutare Live

Începe sezonul 3 al super show-ului "Splash, vedete la apă!" Flavia Mihășan, debut spectaculos: "Nu știam că am frică de înălțime"

Splash, vedete la apă, show-ul în care se aliniază la start 40 de vedete din România. Unii sunt sportivi de performaţă, alţii amatori, iar alţii nu se omoară cu mişcarea, dar toţi vor să sară.

"Splash, vedete la apă", show-ul în care se aliniază la start 40 de vedete din România. Unii sunt sportivi de performaţă, alţii amatori, iar alţii nu se omoară cu mişcarea, dar toţi vor să sară.

Printe concurenți se numără și Flavia Mihășan, îndrăgita vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", balerină de profesie, dar care nu a ezitat să accepte provocarea de a se lansa la apă.

Deși nu practică înot de performanță, Flavia este conștientă că forma fizică dobândită prin dans o va ajuta să le facă față celorlalti concurenți.

"Când a ajuns prima dată la bazin, nu mi s-a părut greu. Ulterior am descoperit că am o ușoară frică de înălțime, dar am învățat să o inving", spune Flavia, invitata Mihaelei Călin la Observator.

În prima ediție a noului sezon "Splash! Vedete la apă", programată pe 23 și 24 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, opt vedete vor face cele mai spectaculoase salturi de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Flavia Mihășan, Diana Dumitrescu, Roxana Ciuhulescu, Sylvia, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Șerban Copoț și Antonio Dos Santos sunt primele vedete care vor încerca să-și depășească limitele și să-și învingă temerile legate de apă și înălțime de dragul unor fetițe, Marina și Andreea Sandu , două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță. Căci trofeul „Splash!", în valoare de 3.000 de euro, acordat câștigătorului, le va fi donat acestor două fetițe.

Concurenții vor fi jurizați de Cosmin Seleși, care va puncta curajul, Ozana Barabancea, care va acorda note pentru impresia artistică, și multipul campion național și balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda, care va puncta prestația vedetelor din punct de vedere tehnic. În urma notelor acordate de cei trei jurați și de voturile publicului prezent la Bazinul Olimpic din Bacău, doar trei dintre cei opt concurenți se vor califica în semifinalele "Splash! Vedete la apă".

Patru campioni naționali și internaționali ai săriturilor în apă au transformat vedetele în săritori profesioniști, în acest sezon. Aceștia sunt Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan "Bobo" Ioniță și Adrian Cherciu.

Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș, Diana Munteanu și Pepe, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Romică Țociu și Cornel Palade.

Cum s-au pregătit cei opt concurenți, ce accidentări au suferit și ce salturi au pregătit aceștia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea astăzi și mâine, de la ora 20.30, numai la „Splash! Vedete la apă"

Vezi totul pe splash.a1.ro!

Spectacol total, un juriu dezlănțuit și mulți concurenți cu factorul X pe scena audițiilor... "Splash! Vedete la apă" | Diana Dumitrescu, debut în forță, cu spatele, de la 7 metri! Trupul ud al concurente...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x