Căutare Live

Maria Cârneci, nea Mărin și Cătălin Moroșanu sunt primii invitaţi ai lui Dan Negru, în noul sezon ”Te pui cu blondele?”

Cel mai longeviv show de cultură generală din istoria televiziunii din România, “Te pui cu blondele?”, revine miercuri, în seara de Sf.Ion, de la ora 20.30, la Antena 1

Cel mai longeviv show de cultură generală din istoria televiziunii din România, “Te pui cu blondele?”, revine în seara de Sf.Ion, de la ora 20.30, la Antena 1. În prima ediție a celui de-al cincisprezecelea sezon, Maria Cârneci, nea Mărin și Cătălin Moroșanu sunt cei trei invitați ai lui Dan Negru care se vor pune cu armata celor 50 de blonde.

În premieră, în acest sezon, va exista și “Întrebarea vedetei”, care le va fi adresată invitaților și blondelor deopotrivă de către o vedetă. Cine sunt cele două vedete care au acceptat invitația lui Dan Negru de a veni la “Te pui cu blondele?” pentru a le adresa o întrebare legată de propria lor carieră celor trei invitați și blondelor, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

Și tot de Sf. Ion, la “Te pui cu blondele?”, cei trei invitați vor fi supuși la diferite provocări de către blondele din platou: nea Mărin va trebui să recunoască diferite instrumente muzicale, doar după sunetul emis de acestea, Maria Cârneci - o mare pasionată de pescuit - va trebui ca, legată la ochi, să demonstreze că este o cunoscătoare a soiurilor de pește, doar la simpla atingere a acestora, iar Cătălin Moroșanu va trebui să-și măsoare puterile la skandenberg cu un student la... filosofie.

Ce alte surprize a pregătit Dan Negru invitaților săi și care dintre cele două tabere va ieși învingătoare la finalul serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 7 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Antena 3 si Oana Stancu au castigat recursul intentat de presedintele ANI, Horia Georgescu... Antena 1, lider de audiență! „Un negru pentru Casa Alba”, cel mai urmărit program al serii...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri