Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Pacatosul a debutat in forta: "Avem cea mai puternica echipa. Si un public fidel!"

Cel de-al zecelea sezon "Un Show Pacatos" a debutat in forta! Dan Capatos, Catalin Bordea si Daniela Crudu l-au avut ca invitat pe taximetristul Nicolae, barbatul violat de o "Angelia Jolie" in varianta romaneasca. Si, dupa cum era de asteptat, dezvaluirile "victime" au facut deliciul telespectatorilor. Echipa mare, studio nou, audiente de top! 

Un decor nou si o echipa mai sexy si mai pacatoasa ca oricand! Asta le-a pregatit Dan Capatos telespectatorilor nocturni la "Un show pacatos", iar noul sezon a debutat in forta azi-noapte.

Subiectele atractive tratate intr-o maniera originala si cel mai nou membru al echipei, comediantul Catalin Bordea, au facut deliciul publicului, care nu si-a putut lua ochii de la show-ul lui Dan Capatos si l-au urcat pe primul loc in topul audientelor.

"E o casa frumoasa, mult mai frumoasa decat ma asteptam. [...] Suntem in perioada in care ne acomodam cu aceasta vila. S-a schimbat radical si echipa, avem cea mai puternica echipa ce poate realiza o emisiune tabloid. Iata ca in prima zi au confirmat faptul ca sunt cea mai valoroasa echipa. Am spulberat concurenta! Cred ca, cu rabdare, calm si idei nastrusnice, vor reusi sa pastram publicul. Un public fidel", a precizat Dan Capatos, la Observator.

Recomandari