Căutare Live

Patru dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu au pornit ieri intr-o vacanta de vis!

La Finala Saptamanii trecute au fost dezvaluite numele celor patru concurenti care au castigat cate un bilet de calatorie spre croaziera de lux din Dalaman! Dupa o lupta cot la cot in spatiul virtual, mai exact pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, dar si pe  pagina de Facebook a emisiunii care a inregistrat un numar impresionant de vizitatori, publicul a deliberat: Edina, Andrada, Adrian si Ionut sunt cei care vor porni intr-o vacanta de vis!

Zis si facut. Cei patru concurenti au plecat ieri dimineata la aeroport, unde au luat avionul spre Istanbul, pentru o excursie de neuitat, urmand ca apoi sa zboare spre Gocek, regiunea in care se vor imbarca la bordul iahtului de croaziera. Cine stie, poate briza sarata a Marii Egee va contribui la infiriparea unei noi idile, mai ales ca, printre planurile de vacanta ale Edinei si ale lui Adrian se numara si un sport mai aparte: sarutul subacvatic! Iata primele foto cu cei patru!

Tot la Finala Saptamanii trecute, numarul locuitorilor din casa Mireasa pentru fiul meu a crescut cu doua persoane! Fosti concurenti in cel de-al treilea sezon, Marian si mama lui, Ioana, au intrat in competitie, cu acordul concurentilor, pentru o saptamana, timp in care pot fi votati de catre telespectatori pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro pentru a deveni sau nu concurenti cu drepturi depline in aceasta editie! Motivele pentru care Marian si-a dorit sa intre in competitie sunt: pentru a o cuceri pe Andreea si pentru a retrai experienta de neuitat din editia in care a participat. Ramane de vazut daca acesta este inceputul unei noi povesti de dragoste ai carei protagonisti sunt Andreea si Marian!

N-o sa-ti vina sa crezi cine se ascunde in spatele mastii de rocker! Este o femeie extraordinar de sexy!... Bulinel Bibanu - NOU personaj la Neatza...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri