Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Prezentatoare TV, acuzată de prostituție! Dovezile sunt zdrobitoare!

Scandal sexual la nivel înalt! O prezentatoare tv este acuzată de fostul soţ că s-ar prostitua!

Scandal sexual la nivel înalt! O prezentatoare tv este acuzată de fostul soţ că s-ar prostitua! Bărbatul suţine că fosta soţie şi-ar vinde trupul pe mii de euro, ba mai mult spune că are dovezi zdrobitoare împotriva frumoasei prezentatoare!

„Înainte de a avea o relație cu mine și în paralel cu activitatea de prezentatoare tv se ocupa și cu prostituție.

A primit într-o perioadă de 1 an suma de 17,000 de euro pentru întâlniri.”

Sunt acuzaţiile incredibile ale lui Nicolae, bărbatul care a fost căsătorit cu prezentatoarea TV, Cătălina.

Femeia care i-a dăruit un copil, dar despre care, spune el, a aflat că pe lângă rolul de soţie devotată şi mamă iubitoare, ar fi jucat şi rolul unei femei de moravuri uşoare.

Detaliile acestui caz sunt incredibile

Bărbatul pretinde ca are dovezi zbrobitoare împotriva vedetei! O filmare cu o cameră ascunsă, pusă strategic chiar de el, ar arăta, spune fostul soţ, cum mama fetiţei sale ar întreţine relaţii intime cu un alt cuplu.

Acesta susţine că nu e lăsat îşi vadă propriul copil, deşi şi-a câştigat în instanţă acest drept. Iar sufletul lui de tată cere dreptate, dreptate să îşi vadă fetiţa după care tânjeşte de 5 ani.

Nicolae mărturiseşte că amintirile cu cea mică sunt singura lui avere acum! Nu mai ştie cum arată fata, se întreabă cu cine seamănă şi speră că într-o zi o va revedea. Că îi va putea spune cât de mult a luptat pentru ea.

Recomandari