Căutare Live

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Iepurele? Nimeni nu a reușit să recunoască personajul din Alice în Țara Minunilor

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, au urcat pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Ce vedetă se află în măştii - Iepurele?

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Iepurele? Nimeni nu a reușit să recunoască personajul din Alice în Țara Minunilor

Un personaj greu de ghicit pentru invitații din platoul Revelionului Starurilor 2020. Cine se ascunde în spatele măștii Iepurelui din Alice în Țara Minunilor? Să fie o femeie sau un bărbat?

Dan Negru a oferit un indiciu conform căruia Irina Loghin este singura care poate să recunoască vedeta. În plus, personajul a interpretat o scenă de teatru alături de două ajutoare de mască.

Cine se ascunde în spatele măștii? Nimeni altcineva decât Petre Roman

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Spiderman? Personajul a refăcut celebra scenă a sărutului... Dan Negru a venit cu fiica sa în platoul Observatorului, după ce a cucerit românii de Revelion: "Îți place, tăticul...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri