Căutare Live

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Maleficent? Una dintre cele mai senzaționale măști din acest an

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, au urcat pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Ce vedetă se află în măştii - Maleficent?

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Maleficent? Una dintre cele mai senzaționale măști din acest an

Invitații din platoul Revelionului Starurilor 2020 au avut misiunea de a afla cine se ascunde în spatele celebrului personaj Maleficient, iar acest lucru s-a dovedit destul de dificil.

Pentru ca totul să fie mult mai ușor, personajul a primit un partener de mască, iar împreună au interpretat o scenă de teatru. După momentul celor doi, vedetele nu au reușit să demaște personajul.

Cine s-a ascuns în spatele măștii? Nimeni alta decât Manuela Hărăbor

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Betty Boop? Cine s-a ascuns sub masca celebrului personaj animat... Recunoşti vedeta din spatele măştii - Spiderman? Personajul a refăcut celebra scenă a sărutului...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri