Căutare Live

Robert de la „Insula Iubirii” nu a mai suportat: „Ceea ce fac în momentul ăsta nu-mi schimbă caracterul ”

Sătul de criticile care i se aduc pe seama faptului că dansează într-un club, Robert, ispita de la „Insula Iubirii”, le-a răspuns tuturor celor care l-au acuzat. Bărbatul nu a mai rezistat și le-a dat replica

Sătul de criticile care i se aduc pe seama faptului că dansează într-un club, Robert, ispita de la „Insula Iubirii”, le-a răspuns tuturor celor care l-au acuzat. Bărbatul nu a mai rezistat și le-a dat replica.

„Citesc foarte multe mesaje de bine dar și de rău…cele rele mă ajută să mă modelez ca și persoană. Recent am fost judecat că dansând într-un club nu face decât să mă coboare. O să vă spun așa. Ceea ce fac în momentul ăsta nu schimba cu nimic caracterul și buna educație de care am avut parte. Ceea ce fac în momentul acesta este ceva de moment în nici-un caz ceva de viitor, căci nu mă regăsesc în asta. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre și vă doresc o seară frumoasă!”, a scris ispita pe Facebook.

Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu” e însărcinată, dar pozează sexy!... Cristi de la "Mireasă pentru fiul meu", tătic. Primele imagini cu bebelușul...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri