Antena Căutare

Cel mai tare si zgomotos raliu din tara va avea loc, weekendul acesta, in Cluj!

Linistea Clujului va fi serios tulburata in acest weekend. 50 de echipaje vor lua startul la Transilvania Rally, cursa ce se va desfasura atat pe asfalt, cat si pe macadam.

Transilvania Rally,


"Dupa mai bine de 30 de ani, avem o proba speciala in centrul orasului,in Piata Unirii, pe o parte din circuitul stradal pe care se alerga in anii '70. Urmeaza a doua trecere pe "Faget", o proba de noapte, ceea ce reprezinta o alta premiera pentru Cluj. Sambata sunt programate probele normale, dedicate in special luptei sportive, iar sambata seara, totul se termina in parcarea Polus Center, unde va avea loc o noua super-speciala si un concert al trupei "Sistem", in timpul caruia se va desfasura si festivitatea de premiere", a spus Horatiu Calugar, directorul organizatoric al Transilvania Rally.

Motoare turate la maxim si mii de cai putere. Asta vor putea vedea clujenii la Transilvania Rally in weekend. Cele cincizeci de echipaje inscrise isi vor masura forta in zece probe speciale, atat pe asfalt, cat si pe macadam.

Organizatorii le-au pregatit concurentilor si o proba de noapte. 436 de kilometrii ce vor fi parcursi in oras, dar si in munti, acolo unde echipajele vor avea in fata o coborare pe Dealul Negru.

Foto: transilvaniarally.ro

FOTO-SPION! Dacia Logan 2, surprinsa in teste... Tuning: ALPINA B7 facelift - Un BMW Seria 7 care bate suta in 4.3 sec....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x