Căutare Live

Teatru TV | Imagini de la repetitiile piesei "Bani din cer" (Antena 1, 20:30)

Astazi, de la 20.30, actorul Mihai Bendeac urca din nou pe scena teatrului, la fel de emotionat ca de fiecare data, intr-o piesa pe care o numeste “examenul” sau in fata telespectatorilor. “Bani din cer” este cel de-al treilea spectacol difuzat in cadrul ambitiosului proiect TEATRU TV, care a luat startul primavara aceasta la Antena 1.

Mihai Bendeac este mandru de echipa sa de la teatru, dar mai ales de colegi si de regizorii alaturi de care lucreaza. Dovada stau fotografiile realizate si postate pe pagina personala de Facebook.

Ele sunt insotite, evident, si de mesaje laudative: "O parte din echipa mea! Love!!!!" sau"La repetitii pentru "Bani din Cer". Ca regizor, Malaele face spectacol si atunci cand ne da indicatii..."

Astazi, telespectatorii care iubesc divertismentul de calitate, teatrul si actorii romani de valoare sunt asteptati la Antena 1, de la 20.30, sa vada cum cad... "Bani din cer”!

Din distributia spectacolului „Bani din cer” fac parte: Mihai Bendeac, George Mihaita, Virginia Mirea, Mihaela Teleoaca, Serban Georgevici, Eugen Racoti si Gheorghe Danila. Scenografie: Bogdan Spataru. Scenariu Ray Cooney. Regia apartine lui Horatiu Malaele.

Vezi si piesele anterioare, "Doctori de femei" si "Pijamale", pe teatrutv.a1.ro!

Foto: Facebook.com

Te Cunosc de Undeva | Jurata Ozana Barabancea isi prezinta public averea: cei doi copii ai sai! (FOTO)... TEATRU TV: "Bani din cer", o comedie de exceptie!...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri