Antena Căutare

Tensiune în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Ionela a izbucnit în lacrimi din senin

Ionela şi Teo trec printr-o perioadă dificilă şi relaţia lor este pe muchie de cuţit. Concurenta a început să plângă în momentul în care sora sa i-a dat o veste cumplită.

Ionela şi Teo trec printr-o perioadă dificilă şi relaţia lor este pe muchie de cuţit. Concurenta a început să plângă în momentul în care sora sa i-a dat o veste cumplită.

Ionela a aflat că familia sa nu îl tolerează deloc pe Teo şi nu acceptă legătura dintre ei, chiar dacă se iubesc.

"Ne interesează ce-ţi place la Ionela. Tocmai că ţie nu-ţi place felul ei de a se comporta. Ea are gura mare şi dacă nu ar fi aşa, nu ar mai fi ea. În primul rând, trebuie să-şi ceară eliminarea, pentru că ea plânge în fiecare zi. Asta înseamnă că ea nu e fericită aici. Teo nu e lângă ea atunci când plânge", a declarat sora cea mare a concurentei, potrivit spynews.ro.

Extrem de tristă, Ionela a încercat să lămurească situaţia şi a spus că Teodor îi respectă dorinţele: "Că mai avem mici discuţii, că mai plâng eu, asta nu înseamnă că nu ne înţelegem bine. Eu când am discuţiile mele cu fetele în casă, el nu se bagă pentru că aşa ne-am înţeles noi".

Despre "inteligenţa materiei" şi povestea saşilor întorşi în România, "În premieră cu Carmen Avram",... Alex Velea, păzea! Jorge a devenit, pentru câteva minute, copia fidelă a lui "Frătziwear"...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x