Antena Căutare

Toamna aceasta, spectacolul este la Antena 1! De ce nu trebuie să ratați super producțiile "Ultimul trib" și "Insula iubirii"

Marile show-uri au fost prezentate aseară într-o gală excepţională, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti. La kilometrul zero! Carlas Dream, Delia, Alex Velea şi Florin Ristei au lansat grila de toamnă, din care nu lipseşte serialul fenomen al momentului, "Fructul oprit" dar nici superproducţiile "Ultimul Trib" şi "Insula Iubirii".

Marile show-uri au fost prezentate aseară într-o gală excepţională, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti. La kilometrul zero! Carlas Dream, Delia, Alex Velea şi Florin Ristei au lansat grila de toamnă, din care nu lipseşte serialul fenomen al momentului, "Fructul oprit" dar nici superproducţiile "Ultimul Trib" şi "Insula Iubirii".\

Carla's Dreams este cel mai nou jurat X-Factor, emisiunea care caută povești și personaje, dar mai întâi de toate, talent. În fiecare marţi seara, de la ora 20.00. Solistul din Republica Moldova se alătură echipei formate din Ştefan Bănică Junior, Horia Brenciu şi Delia.

La kilometrul Zero, pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti, Delia, Carla's Dreams, Alex Velea şi Florin Ristei, alături de vedetele postului, au lansat grila de toamnă a Antenei 1. Din care nu lipseşte, în fiecare miercuri seara, "Fructul Oprit", serialul - lider de piaţă.

Producţiile exotice "Ultimul Trib" şi "Insula Iubirii" îşi aşteaptă telespectatorii cu momente pline de adrenalină, suspans, curaj şi pasiune. Iar sâmbăta este seara transformărilor spectaculoase la "Te cunosc de undeva".

Iar surprizele nu se opresc aici. Urmează un nou sezon Chefi la Cuţite. Cu reguli noi, concurenţi unul şi unul şi provocări și mai mari între cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au ascuţit armele şi sunt gata sa înceapă lupta. În fiecare seară după Observator, spectacolul este la Antena 1.

Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”... Dana Războiu, despre afecțiunea fiului ei, la „Refresh by Oana Turcu”: „Atunci când afli, intri într-o altă dimensiune, ...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x