Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Uite cum face Aradits complimente: „Omul asta e ingrozitor de urat, nici tu nu esti departe!”

Spectacol de zile mari in aceasta seara, de la 20:30 pe scena „Te cunosc de undeva!”. Artisti unul si unul prind viata in interpretari excepţionale: Adriano Celentano, Janet Jackson, Jason Mraz, Mirabela Dauer, Naarghita, Smiley, Katy Perry si Elvis Presley ii vor delecta pe telespectatorii Antenei 1.  Insa surpriza serii va venii din partea juratului Andrei Aradits, care va face o declaratie de neimaginat: „Omul asta e ingrozitor de urat, nici tu nu esti departe!”! Cui ii spune asta Andrei, ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, numai la Antena 1!

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate in cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semana celor ale artistilor pe care concurentii ii vor aduce pe scena „Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o aduce telespectatorilor in aceasta seara.

Unul dintre concurenţi l-a impresionat atat de tare pe juratul „Te cunosc de undeva!” Andrei Aradits, incat a avut o replica de neimaginat:„Omul asta e ingrozitor de urat, nici tu nu esti departe!”! Ce rol l-a determinat pe Andrei sa faca o asemenea declaratie, ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, numai la Antena 1!

Recomandari