Căutare Live

Observator 12:00-14:00 a împlinit un an. Mirela Vaida, surpriză pentru prezentatori: ”La mulți ani, dragilor. E foarte frumos că îmbinați utilul cu plăcutul!”

Este sărbătoare în familia Antenei 1, întrucât echipa Observator 12:00-14:00 împlinește un an de zile, motiv pentru care Mirela Vaida a cântat i-a cântat ”La mulți ani” în direct. 

A trecut un an de zile de când Observator a intrat în casele românilor într-o formulă inedită, iar acum, la ceas de sărbătoare, Mirela Vaida și Nicolai Tand au fost prezenți în platoul emisiunii pentru a le transmite gânduri bune.

”La mulți ani, dragilor. Am venit să vă tai moțul și vouă, după trei copii. Primul anișor e mai greu, dar vă descurcați de minune. A venit momentul să vă luați zborul, pentru că mergeți pe picioarele voastre, îmbinați utilul cu plăcutul, ne informați și ne binedispuneți, dați știri decalitate.”, a spus Mirela Vaida.

De asemenea, în platoul emisiunii a venit și Nicolai Tand.

”Mirela v-a cântat, pentru că se pricepe, eu v-am adus mâncare, că la asta mă pricep. Am adus mâncare de post, pentru că încerc să duc această tradiție. Am de toate aici, și cuscus, și murături, gogoși, tapioca. Dragilor, eu vreau să vă zic la mulți ani. Să fiți sănătoși.”, a spus el.

Prințul Soldano a servit-o! Anamaria Prodan, cinã la unul dintre cele mai bune restaurante din lume, în Florenţa... Un an de Observator 12:00-14:00! Gabriela Sauciuc Cicone și trupa de copii "Miracol", reprezentație inedită în...
Ultimele știri